Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Duoshades.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

27-06-2020
Fam ('tHarde)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Alles top!

27-06-2020
Elroy Noordermeer (Diemen)
Prijs:
Kwaliteit:

Inzethor
We hebben 2 inzethorren besteld. Zeer snelle en goede service. Erg vriendelijk personeel. En vooral de snelheid was erg fijn. Betrouwbaar!

27-06-2020
H. Vd knokke (Apeldoorn)
Prijs:
Kwaliteit:

Ritsscreen
Goede ritsscreen, snelle levering, levering kun je volgen, heelmooi

27-06-2020
Koelewijn (Bunschoten)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen voor lichtstraat
Goede prijs, levering en produkt. Screen was simpel op te hangen op onze lichtstraat en makkelijk in te stellen op onze somfy afstand bediening.

27-06-2020
Middendorp (Barneveld)
Prijs:
Kwaliteit:

Hordeur
Prima

27-06-2020
Danny (Moerbeke-waas)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik.
Snelle vriendelijke service.
Monteer filmpjes voor instructies ook super.
Houd goed de warmte buiten nu in deze warme dagen.

27-06-2020
Mc van hattem (Opijnen)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Het ging makkelukker dan gedacht het platsen van een rolluik .bezorging van rolluik was ook niet slecht

27-06-2020
Jan Domper (Heerhugowaard)
Prijs:
Kwaliteit:

Dik tevreden
De jaloezie├źn die wij hebben besteld zijn netjes geleverd en voldoen ruimschoots aan onze verwachtingen.

27-06-2020
Jan Domper (Heerhugowaard)
Prijs:
Kwaliteit:

Dik tevreden
De jaloezie├źn die wij hebben besteld zijn netjes geleverd en voldoen ruimschoots aan onze verwachtingen.

26-06-2020
Metin (Roosendaal)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Goede service en communicatie

Op zoek naar duoshades, binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.duoshades.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden