Home > Informatie > Waarom een staalboek bestellen?
Let op welk stalenboek u kiest! Deze zijn afhankelijk van het gewenste product.

Bestel een stalenboek en zorg voor zekerheid

Heeft u een interessant product gevonden, maar twijfelt u over de kleur? Of wilt u controleren of de kleur of het materiaal past bij uw muur, interieur of tuin?

Er is een mogelijkheid dat de kleuren die u online ziet, iets afwijken in de realiteit. Dit kan liggen aan bijvoorbeeld de helderheid van uw scherm. Wilt u zeker zijn van uw kleurkeuze of twijfelt u toch nog welke stof het beste bij u past? Dan is het handig om de kleur via een stalenboek te controleren.

Met een stalenboek ziet u de kleuren die beschikbaar zijn en kunt u deze vergelijken in uw eigen huis. Ook beschikken de meeste stalenboeken over verschillende stoffen. Op die manier kunt u meteen kijken of de gekozen kleur en het materiaal past in uw interieur of overeenkomt met de kleur van uw muur. Zo heeft u de zekerheid dat het eindproduct naar wens gemaakt wordt.

U kunt een stalenboek bestellen voor een kleine prijs. Wanneer wij het boek in originele staat weer terug ontvangen, krijgt u het gehele bedrag terug. Zo betaalt u alleen borg!

Twijfelt u over het juiste stalenboek? Neem gerust contact met ons op!

Uw naam
Uw e-mail
uw vraag/opmerking
 
Verzenden
Op zoek naar duoshades, binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.duoshades.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden